Baggrund
Jeg er uddannet fra det, der dengang hed Danmarks Designskole – nu KADK, på institut for Visuel Kommunikation. Jeg begyndte på studiet med en forestilling om, at jeg skulle revolutionere tegneseriemediet, men fandt hurtigt ud af, at det var der andre, der havde bedre chancer for. Lettere desillusioneret besøgte jeg udstillingen Vision og Virkelighed på Louisiana og blev slået i både mave, hoved og hjerte af den russiske avantgarde. Efter dette voldsomme møde vendte jeg Dr. Manhattan, Jimmy Corrigan og de andre farverige fantaster ryggen og vendte mig i stedet mod de nye helte: Lissitzky, Rodchenko og Malevich. 
Min kærlighed til typografi og komposition var begyndt, og der var ingen vej tilbage.  
Efter endt studie arbejdede jeg som junior art director på designbureauet Timeline, inden jeg startede egen virksomhed. Jeg har løst opgaver for både små og store kunder, heriblandt Statens Museum for Kunst, Uddannelses- og Forskningsministeriet, Timm Vladimirs KøkkenKøbenhavns Museum og Discovery Networks Danmark. Jeg har desuden i en to-årig periode været fast tilknyttet designer i Danmarks Radios designafdeling – med sporadiske afstikkere til DR Nyheder.
Tværfaglige samarbejder
Af og til kommer kunder til mig med projekter, der enten har en volumen, der kræver, at flere folk er ombord, eller som med fordel kan løses i selskab med andre kompetencer end mine egne. I de tilfælde trækker jeg på mit store netværk inden for bl.a. marketing, programmering, illustration, animation, motion design og fotografi.
Ofte vil en del af nævnte kompetencer allerede være til stede hos kunden, og her indgår jeg med stor fornøjelse i et egentligt team.
Undervisning
Ved siden af mit arbejde i Depot 1 er jeg ansat som lektor på Københavns Erhvervsakademi, hvor jeg underviser på uddannelsen Entreprenørskab & Design. Jeg underviser primært i visuel kommunikation, designproces, branding, videokommunikation samt i Adobe-programmerne InDesign, Illustrator, Photoshop og Premiere.
Jeg opfatter det som lidt af et privilegium regelmæssigt at være sammen med disse entreprenante, ihærdige, ugidelige, modige og autoritetsutro unge mennesker. Det er udfordrende, udviklende og aldrig kedeligt!